Värmeinstallationer i Haninge, Tyresö och Nynäshamn

Vi installerar och utför service på alla slags uppvärmningssystem som värmepumpar, golvvärme och värmepannor.

Läs merOffertförfrågan

Effektiva värmepumpar av hög kvalitet

Bergvärmepumpar, markvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar

Krigslida VVS installerar värmepumpar i Haninge, på Tyresö och i Nynäshamn med omnejd. Vi säljer och installerar vattenburna uppvärmningssystem av hög kvalitet för villor, fritidshus och större fastigheter: Vi arbetar med luft-vattenvärmepumpar, bergvärmepumpar och markvärmepumpar.

Som erfarna  VVS-montörer kan vi hjälpa våra kunder att välja en korrekt dimensionerad värmepumpsanläggning som kombinerar hög driftsäkerhet och värmekomfort med låg uppvärmningskostnad.

Krigslida VVS installerar CTC Värmepumpar i Haninge och Nynäshamn

Vi säljer och installerar värmepannor och värmepumpar med hög kvalitet och driftsäkerhet från välkända leverantörer som CTC och Bosch m.fl.


Krigslida VVS installerar CTC Värmepumpar i Haninge och Nynäshamn

Golvvärmesystem

Vi installerar Golvvärmesystem

Krigslida VVS installerar energieffektiva golvvärmesystem i badrum från LK Systems och Uponor.

Vi säljer och monterar vattenburna system för golvvärme i alla typer av fastigheter och rum, både vid renoveringar och nybyggnation. Möjlighet finns att välja smarta golvvärmesystem med smidig fjärrstyrning via app.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information.

Golvvärme från LK SystemsGolvvärme från Uponor

Rotavdrag 30%

De flesta av våra privata beställare utnyttjar rotavdraget och får sänkt arbetskostnad med 30% när vi uför VVS-arbeten i bostaden eller i fritidshuset. Vi redovisar till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.
Läs mer och se om du har rätt till rotavdrag på skatteverkets hemsida.

Allt inom VVS

Krigslida VVS utför alla slags VVS-installationer och rörmokeriarbeten i badrum, kök och våtutrymmen. Vi erbjuder också service och reparationer. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar i Haninge, Tyresö och Nynäshamn med omnejd.

VVS-service