Familjeföretag inom VVS

Krigslida VVS drivs sedan 2007 av far och son, Thomas och Ronnie Engström. Vi har båda lång erfarenhet i rörbranschen och erbjuder VVS-tjänster av hög kvalitet till våra kunder.

Läs mer Offertförfrågan

Utbildade Rörmokare med lång erfarenhet

Krigslida VVS AB är ett familjeföretag i rörbranschen som startades 2007. Företaget drivs av Thomas och Ronnie Engström som är utbildade VVS-montörer (Rörmokare) med lång erfarenhet i rörbranschen. Vi arbetar enligt VVS-branschens riktlinjer för att göra trygga installationer i våtrum. Vår målsättning är alltid att du som kund ska vara helt nöjd med såväl utfört arbete som vårt bemötande. Välkommen att kontakta oss för referenser.

Värme och VVS i Haninge, tyresö och Nynäshamn

Krigslida VVS har kontor och verkstad i Tungelsta i Haninge Kommun och vi erbjuder värmeinstallationer och VVS-service i Haninge, Tyresö och Nynäshamn med omnejd. Vi har god kreditvärdighet och är anslutna till ID06.

Krigslida VVS har god kreditvärdighet
ID 06
Certifierade VVS montörer


Luft-vattenvärmepump utedel. Installation av Krigslida VVS AB
Luft-vattenvärmepump utedel. Installation av Krigslida VVS AB

Värmeinstallationer

Krigslida VVS installerar värmepumpar, golvvärmesystem och vattenburna uppvärmningssystem för alla slags fastigheter.
Värmeinstallationer

Luft-vattenvärmepump utedel. Installation av Krigslida VVS AB

VVS-Service

Vi utför allt inom VVS. Våra servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna för reparationer och installationer av VVS-produkter. Krigslida VVS erbjuder säker VVS-service i Haninge och Nynäshamn med omnejd.
VVS-service

Luft-vattenvärmepump utedel. Installation av Krigslida VVS AB

Badrumsrenovering

Är det dags att förnya badrummet? Vi utför kompletta badrumsrenoveringar tillsammans med våra duktiga samarbetspartners inom el, bygg och plattsättning.
Badrumsrenovering

Länkar till leverantörer och partners

Ekens Eltjänst
Arrow  Duschar
Duravit
FM Mattsson
Geberit
Gustavsberg
hansgrohe
ifö
LK Systems
mora
oras
Svedbergs
Tapwell
Tece
Uponor

Rotavdrag 30%

De flesta av våra privata beställare utnyttjar rotavdraget och får sänkt arbetskostnad med 30% när vi uför VVS-arbeten i bostaden eller i fritidshuset. Vi redovisar till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.
Läs mer och se om du har rätt till rotavdrag på skatteverkets hemsida.

Allt inom VVS

Krigslida VVS utför alla slags vvs-installationer och rörmokeriarbeten i badrum, kök och våtutrymmen. Vi erbjuder också service och reparationer. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar i Haninge och Nynäshamn med omnejd.

VVS-service