Badrumsrenovering Haninge, Tyresö och Nynäshamn

Med duktiga partners erbjuder vi kompletta lösningar för badrumsrenovering.

Läs mer Offertförfrågan

Vi kan badrumsrenovering

Är det dags att renovera badrummet?

Krigslida VVS erbjuder i samarbete med våra duktiga partners kompletta lösningar för badrumsrenovering. Tillsammans tar vi hand om hela entreprenaden, från rivning av det gamla badrummet till installation av golvbrunnar, avlopp, rördragning, golvvärme, handukstorkar och godkända tätskikt i ditt nya badrum. Vi har arbetat med badrumsrenovering i många år och har goda referenser. Vi erbjuder badrumsrenovering i Haninge, Tyresö och Nynäshamn med omnejd.

Reparationer och service i badrum

Krigslida VVS utför även reparationer och servicearbeten vid t.ex stopp i avlopp, byte av uttjänta WC-stolar, läckande tvättställblandare och duschblandare m.m.


Länkar till leverantörer och partners

Ekens Eltjänst
Arrow  Duschar
Duravit
FM Mattsson
Geberit
Gustavsberg
hansgrohe
ifö
LK Systems
mora
oras
Svedbergs
Tapwell
Tece
Uponor

Golvvärmesystem

Golvvärme i badrummet

Krigslida VVS installerar energieffektiva golvvärmesystem i badrum från LK Systems och Uponor.

Vi säljer och monterar vattenburna system för golvvärme i alla typer av fastigheter och rum, både vid renoveringar och nybyggnation. Möjlighet finns att välja smarta golvvärmesystem med smidig fjärrstyrning via app.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information.

Golvvärme från LK Systems Golvvärme från Uponor

Rotavdrag 30%

De flesta av våra privata beställare utnyttjar rotavdraget och får sänkt arbetskostnad med 30% när vi uför VVS-arbeten i bostaden eller i fritidshuset. Vi redovisar till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.
Läs mer och se om du har rätt till rotavdrag på skatteverkets hemsida.

Allt inom VVS

Krigslida VVS utför alla slags vvs-installationer och rörmokeriarbeten i badrum, kök och våtutrymmen. Vi erbjuder också service och reparationer. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar i Haninge och Nynäshamn med omnejd.

VVS-service