Rörarbeten


Behöver du hjälp med rörarbeten & VVS i Tyresö, Haninge, Handen eller Nynäshamn?

Krigslida VVS AB är en kunnig, säker och trovärdig leverantör med hög tillgänglighet för våra kunder. Vi strävar efter att leverera en kvalitetsnivå så att våra kunder är så nöjda att de väljer att anlita oss igen och även väljer att rekommendera oss till deras släktingar & vänner.

Våra medarbetare är välinformerade och tar ansvar för kvalitet i utfört arbete och vi arbetar endast med leverantörer som levererar produkter och tjänster med hög kvalitet och hög leveranssäkerhet.

Vi arbetar med stora som små entreprenader, ombyggnader och renoveringar inom allt som rör, VVS, värmepumpar i Tyresö, Haninge, Handen och Nynäshamn.

Vi erbjuder anpassade tjänster för privatpersoner och företag men vänder oss även till bostadsrättsföreningar och byggföretag. Vi har med vår breda kunskap och långa branscherfarenhet en bra, pålitlig samarbetspartner när ni behöver hjälp med rörarbeten, vvs, värmepumpar i Tyresö, Haninge, Handen och Nynäshamn

Vi jobbar i hela Stockholm och har alltid det gemensamma målet; att leverera bra och kostnadseffektiva lösningar som motsvarar våra kunders förväntningar.

Våra certifierade VVS-montörer och arbetsledare har god kännedom om branschreglerna Säker Vatteninstallation samt den erfarenhet som behövs för professionella VVS-installationer. Varje servicemontör har även en egen välutrustad servicebil.

Välkomna att kontakta oss för snabb & personlig service.

 

Krigslida_64692533_440x90